Speciális mentők - sürgősségi vérszállítás. Mi a nap 24 órájában rendületlenül azért dolgozunk, hogy mások segíthessenek.
SMSV Nonprofit KFT PDF Nyomtatás E-mail

SMSV NKK Kft.Az SMSV KHT-t 2005 nyarán hoztuk létre azzal a céllal, hogy a budapesti és Pest megyei egészségügyi ellátásban bekapcsolódjunk. Munkatársaink több éves gyakorlattal rendelkeznek az egészségügy, a szállítás, katasztrófavédelem, kárelhárítás, speciális mentés terén.

Célunk az volt, hogy egy olyan komplex társaságot hozzunk létre, mely képes az egészségügyi, szállítási és a mentési feladatokat gyorsan és megbízhatóan ellátni.

Jelen pillanatban több, mint 25 járművel 18 budapesti és Pest megyei kórház, és országszerte közel 100 egyéb egészségügyi intézmény ellátását és segítését látjuk el.

Az SMSV KHT munkatársai feladatuk ellátásában több éves gyakorlattal rendelkeznek. Járműveink speciálisan egészségügyi szállítási és mentési feladatokra vannak felkészítve. Nagy gondot fordítunk a gépkocsik folyamatos karbantartására, szervízelésére és felszerelésére. Folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük technikai eszközeinket munkánk gyors és hatékony elvégzéséhez.

Az SMSV KHT magyar törvények szerint, mint KHT (kiemelten közhasznú társaság) megnevezés és szervezeti forma megszűnt. Így 2009. július 01-től a cégnevünk megváltozott SMSV NKK KFT -re. (Nonprofit kiemelkedően közhasznú KFT)

Diszpécseri központunk 24 órás szolgálatot lát el, munkatársaink azonnal riaszthatók.

SMSV Nonprofit KFT